Wednesday, 22 May 2013

Makan-makan dengan Kawan


Hello2. Assalamualaikum!
Peace be upon to you

Selepas membaca entry blog kak Fatin Liyana
Dengan semangatnya mengajak kengkawan yang boleh diajak pergi makan Burger Bakar Abang Burn
Ahaks.

Mula-mula plan,memang nak makan kat seksyen 7 shah alam. Pagi tu around 11 am
Lepas tuh,baru tau. Abang Burn buka kedai beliau petang sampai malam.

Dan pagi tuh,makan kat Rafi Bistro. Kelakar benar lah bila fikir balik. Dari rancangan awal nak makan burger bakar, alih-alih makan kat kedai mamak. Ahaks. Amik breakfast pukul 12 tengah hari. Mmm,memang bagus sangat. Sarkastik.

Breakfast + Lunch = Fair enough.

Oh my.... Baru nak mengupdate tempat makan famous tuh.
Cant say more memang sedaplah. Harga burger yang paling murah pun RM7.50
Eh,yang 'sen' tuh tak tau lah tepat ke tak.

And,kita boleh tambah patty burger tu sebenarnya. And of course lah tambah wang juga.
Tapi,saya tak tahu benda tu waktu tuh,so order yang biasa-biasa je. Uhuks






Sementara tunggu Abang Burn buka kedai. Kitorang pergi tengok Star Trek Into Darkness dulu.
Serius gempak gila. Memang style. Dan baru tahu juga, sebenarnya Star Trek tuh dah banyak siri dah sebelum ni. T.T (Ketinggalannya...)







Okay. That's all for today.
Yoss. Choww.
Wassalamun alaikum.
Syukran.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...